» » » » İzmir - Plevne Halk Dansları Festivali - 3 Ağustos 2018, Plevne Bulgaristan

Plevne Halk Dansları Topluluğu ve Ege Kültür Derneği işbirliği ile,  3 Ağustos 2018 tarihinde Bulgaristan'ın Plevne kentinde Halk Dansları Festivali düzenlendi. Plevne Halk Dansları Topluluğu Başkanı sayın Ceylan Demirev koordinatörlüğünde yapılan festivale, Plevne halk dansları grubundan 50'yi aşkın dansçı, Ege Kültür Derneğinden ise, Prof. Dr. Öcal Özbilgin ve Barış Sarıkaya danışmanlığında  31 dansçı katıldı. Ege kültür derneği gösteride, Aydın (erkek), Van (kadın) , Aydın (karışık) , Akçaabat (kadın) ve Burdur (erkek) gruplarıyla yer aldı. Ege Kültür Derneği Dans grubunun gösterideki eğitici liderliğini Ege Üniversitesi halk Müziği konservatuarından Ramazan Gelme ve Orkan Güzel yaptı.

Düzenleme kuruluna, eğitmenlerimize ve katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz.

About Ege Kültür Derneği

Merhaba! Ege Kültür Derneğinin tanıtım sitesindesiniz. Ege Kültür Derneği, geleneksel ve modern sanat dallarının tümü ile ilgilidir. Başta ege yöresinin halk oyunları ve kültürü olmak üzere tüm sanat dallarında faaliyette bulunur. Dans ve müzik çalışmaları yanı sıra çeşitli kurslar düzenleyerek bu alanda istekli olan üyelerimiz ve ilgilenenlere destek olur. Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Sonraki Kayıt
»