» » SİRTAKi ve Yunan Dansları WORKSHOP

Ege Kultur Derneği Sanat Atōlyesinde yapılacak olan WORKSHOP Samos adasından Yunan eğiticiler tarafından verilecektir. 14 Eylul Perşembe akşamı saat 19 00 da başlayacak olan kursun ücreti 30 liradır. Katılmak isteyenlerin egekulturdernegi@gmail.com adresine yazmaları, alternatif olarak da www.egekulturdernegi.com sitesinden ya da watsapp üzerinden bize ulaşmaları gerekmektedir.
EGE KÜLTÜR DERNEĞİ

About Ege Kültür Derneği

Merhaba! Ege Kültür Derneğinin tanıtım sitesindesiniz. Ege Kültür Derneği, geleneksel ve modern sanat dallarının tümü ile ilgilidir. Başta ege yöresinin halk oyunları ve kültürü olmak üzere tüm sanat dallarında faaliyette bulunur. Dans ve müzik çalışmaları yanı sıra çeşitli kurslar düzenleyerek bu alanda istekli olan üyelerimiz ve ilgilenenlere destek olur. Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Sonraki Kayıt
»